Over ons

In Nederland zijn een aantal plastisch chirurgen gespecialiseerd in de behandeling met EarWell. Allen hebben zij de opleiding gevolgd bij Michelle Feijen van MOOI kliniek. Onderstaand vind je een overzicht van de plastisch chirurgen die de behandeling met EarWell kunnen uitvoeren.

De specialisten

Michelle feijen earwell

Michelle Feijen

Plastisch chirurg en gespecialiseerd in EarWell

Ik ben Michelle Feijen en sinds 2016 ben ik werkzaam als plastisch chirurg in het Zuyderland Medisch Centrum en de MOOI kliniek Maastricht. Ik heb onderzoek gedaan naar de correctie van positionele schedelafwijkingen bij kinderen zonder operatie.
Nadat ik mijn opleiding heb afgerond heb ik een fellowship gedaan in Dallas bij dr. Byrd, de bedenker van EarWell. We hebben samen meerdere kinderen behandeld en ik heb de mooie resultaten gezien die we met EarWell kunnen bereiken. Daarom heb ik besloten deze preventieve behandeling ook in Nederland te gaan toepassen.

esther bodde

Esther Bodde

Plastisch chirurg en gespecialiseerd in EarWell

Ik ben Esther Bodde, plastisch chirurg bij de Klaver Klinieken in Heesch. Ik doe dit werk met veel passie. In 2009 ben ik gepromoveerd op wetenschappelijk onderzoek naar botvervangers. De vormbaarheid van weefsels zoals bot en kraakbeen is iets wat mij intrigeert. Het vormen van mooie oortjes met EarWell ligt helemaal in het verlengde hiervan. Ik ben dan ook trots dat ik samen met Michelle Feijen in Nederland EarWell kan aanbieden.

esther bodde

Sander Beekmans

Plastisch chirurg en gespecialiseerd in EarWell

Mijn naam is Sander Beekmans, ik ben plastisch chirurg sinds 2008. Ik werk in mijn eigen kliniek in Gouda en bij Bergman clinics. Ik wil graag werken met Earwell omdat het bewezen effectief is en omdat het een relatief eenvoudig behandeling is om een oor deformiteit te verhelpen en een operatie te voorkomen.

esther bodde

Klaske Booij

Plastisch chirurg en gespecialiseerd in EarWell

Ik ben Klaske Booij, plastisch chirurg bij het Spaarne Gasthuis, het Rode Kruis Ziekenhuis en Blooming Plastische chirurgie. Via Michelle Feijen ben ik in aanraking gekomen met EarWell en de prachtige resultaten die hiermee bereikt kunnen worden. We zijn blij dat we deze behandeling vanaf nu ook bij ons kunnen aanbieden!

esther bodde

David Jairath

Plastisch chirurg en gespecialiseerd in EarWell

Mijn naam is David Jairath, ik ben plastisch chirurg in het Spaarne Gasthuis, een groot regionaal ziekenhuis in de Haarlemmermeer en Haarlem. Ik houd me binnen de plastische chirurgie bezig met de reconstructies, handtrauma, postbariatrische correctie en een deel cosmetiek. Ik doe al jaren met veel plezier oorcorrecties omdat het een mooie ingreep is met een goed resultaat. Daarom ben ik ook benieuwd naar de resultaten met EarWell.

esther bodde

Bastiaan Lier

Plastisch chirurg en gespecialiseerd in EarWell

Dhr. drs. A.B. (Bastiaan) Lier werkt sinds 2021 in Rijnstate en houdt zich voornamelijk bezig met de mammareconstructieve, postbariatrische en aangezichtschirurgie. Naast zijn studie Geneeskunde in Groningen heeft hij gelijktijdig een studie Business Administration gevolgd. Na het succesvol afronden van beide studies heeft Bastiaan gewerkt in het Slingeland ziekenhuis te Doetinchem. Daarna volgde hij de opleiding tot plastisch chirurg in het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven. Tijdens zijn opleiding werkte hij in verschillende ziekenhuizen, waaronder het St. Anna Ziekenhuis in Geldrop, het Maxima Medisch Centrum in Veldhoven en het Maastricht Universitair Medisch Centrum in Maastricht.

Zijn zoontje Floris is in 2020 geboren met een combinatie van een afstaand oor en een cup ear. Omdat hij Floris een operatie wilde besparen in de toekomst is Bastiaan binnen twee weken gestart met het toepassen van het Earwell-systeem. Dit heeft de oren weer gecorrigeerd. Vanwege de goede ervaring met het Earwell-systeem wil hij dit nu ook aanbieden aan andere ouders.

esther bodde

Denise Meij

Plastisch chirurg en gespecialiseerd in EarWell

D.S.J.W. Meij heeft de opleiding geneeskunde afgerond in Antwerpen. Na de opleiding tot chirurg heeft ze in Eindhoven de specialisatie plastische chirurgie gedaan. Na afronding hiervan is zij in Zeeland gesettled waar zij binnen de vakgroep plastische chirurgie Zeeland werkzaam is in het ziekenhuis Adrz en in de privékliniek MedCentric. Zij is gespecialiseerd in borstchirurgie, huidkankers en diverse cosmetische ingrepen zoals buikwandcorrecties, oogleden en botox en fillers. Meij behandelt ook regelmatig kinderen met afstaande oren en maakt ook gebruik van de Earwell-methode voor baby’s.

steve byrd

Steve Byrd

Plastisch chirurg en bedenker van EarWell.

Ik ben Steve Byrd, plastisch chirurg in Dallas plastic surgery institute, Texas, USA. Door mijn werkzaamheden binnen de kinderplastische chirurgie kwam ik in aanraking met kinderen met afwijkende oren. Dit heeft geleid tot de ontwikkeling van het EarWell systeem. Inmiddels hebben we jarenlange ervaring met het gebruik van het EarWell systeem en uitgebreid onderzoek gedaan naar de resultaten. We werken nauw samen met Michelle Feijen van EarWell Nederland om ook voor de Nederlandse baby’s de beste resultaten te kunnen bereiken. Voor meer informatie: www.earwellcenters.com