Over ons

In de MOOI kliniek zijn we gespecialiseerd in de behandeling van oorafwijkingen bij baby’s. Een van onze plastisch chirurgen, Michelle Feijen, is voor een fellowship naar Dallas geweest. Hier heeft zijn dr. Byrd ontmoet, de bedenker van EarWell. Samen hebben ze meerdere baby’s met oorafwijkingen behandeld. Omdat ze zo enthousiast is over deze behandeling, heeft ze besloten de behandeling in Nederland te gaan toepassen. Zodat ook voor de Nederlandse kinderen een operatie op latere leeftijd voorkomen kan worden.

specialist earwell

De specialist

Michelle feijen earwell

Michelle Feijen

Plastisch chirurg en gespecialiseerd in EarWell

Ik ben Michelle Feijen en sinds 2016 ben ik werkzaam als plastisch chirurg in het Zuyderland Medisch Centrum en de MOOI kliniek Maastricht. Ik heb onderzoek gedaan naar de correctie van positionele schedelafwijkingen bij kinderen zonder operatie.
Nadat ik mijn opleiding heb afgerond heb ik een fellowship gedaan in Dallas bij dr. Byrd, de bedenker van EarWell. We hebben samen meerdere kinderen behandeld en ik heb de mooie resultaten gezien die we met EarWell kunnen bereiken. Daarom heb ik besloten deze preventieve behandeling ook in Nederland te gaan toepassen.

steve byrd

Steve Byrd

Plastisch chirurg en bedenker van EarWell.

Ik ben Steve Byrd, plastisch chirurg in Dallas plastic surgery institute, Texas, USA. Door mijn werkzaamheden binnen de kinderplastische chirurgie kwam ik in aanraking met kinderen met afwijkende oren. Dit heeft geleid tot de ontwikkeling van het EarWell systeem. Inmiddels hebben we jarenlange ervaring met het gebruik van het EarWell systeem en uitgebreid onderzoek gedaan naar de resultaten. We werken nauw samen met Michelle Feijen van EarWell Nederland om ook voor de Nederlandse baby’s de beste resultaten te kunnen bereiken. Voor meer informatie: www.earwellcenters.com